Theme Park - ‘Two Hours’

  1. Nieuwschevron right
  2. Theme Park - ‘Two Hours’

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Theme Park is een nog redelijk onbekende band, maar daar zou wel eens snel verandering in kunnen komen. De afgelopen tijd heeft de Londense band in eigen land een flinke fanbasis weten op te bouwen. De band tourde eerder al met hun vrienden van Bombay Bicycle Club, stond in het voorprogramma van Mystery Jet en nadat Bloc Party-frontman Kele ze recent zag, was hij meteen overtuigd en mochten ze in oktober ook met zijn band mee op tour.

Eeneiige tweeling Marcus en Miles (beide zang en gitaar) vormen samen met goede vriend Oscar (gitaar) de basis van de band die live aangevuld wordt met een bassist en een drummer. Tot nu toe zijn er alleen nog maar meerdere losse singles verschenen maar de jongens zijn sinds kort begonnen aan hun debuutalbum. Of al de losse single ook op het album komen, dat weten ze zelf ook nog niet. Wanneer het album in de winkels ligt, is ook nog niet bekend.

Wel staat vast dat 4 november de Two Hours EP verschijnt, met daarop drie covers en deze single 'Two Hours'. Check hem en laat me weten wat je er van vindt!

Ster advertentie
Ster advertentie