Sebastian Ingrosso + Alesso ft. Ryan Tedder - 'Calling (Lose My Mind)'

  1. Nieuwschevron right
  2. Sebastian Ingrosso + Alesso ft. Ryan Tedder - 'Calling (Lose My Mind)'

Het Zweedse danceduo heeft nu ook een mix van hun track ‘Calling’ uitgebracht, mét vocalen. Daar hebben ze Ryan Tedder voor weten te strikken. Tedder is bekend als de zanger van One Republic. Minder bekend is dat hij ook de man is achter een heel aantal hits van anderen die je regelmatig op de radio voorbij hoort komen. Want hij zingt niet alleen, hij is ook songwriter en een veelgevraagde producer. Zo schreef en produceerde hij onder andere voor Beyoncé, Gavin DeGraw en Adele.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sebastian Ingrosso's werk hoor je ook regelmatig voorbij komen, hij is namelijk een van de drie heren van Swedish House Mafia. Alesso is een stuk jonger dan zijn DJ maatje, hij is nog geen 20, maar heeft zijn sporen al verdient met remixen van o.a. Avicii, Tiesto, LMFAO en ook van Swedish House Mafia. MTV riep hem eerder uit tot belofte van 2012.

Als je die drie muzikale zwaargewichten bij elkaar zet, krijgt je de dancekneiter ‘Calling (Lose My Mind)’. Check de single hierboven en laat me weten wat je er van vindt!

Ster advertentie
Ster advertentie