The Common Linnets in Europese hitlijsten

  1. Nieuwschevron right
  2. The Common Linnets in Europese hitlijsten

The Common Linnets hebben behoorlijk indruk gemaakt in Europa met 'Calm After The Storm'. In verschillende landen staat het liedjes inmiddels hoog in de downloadlijsten!

The Common Linnets eindigden gisteren bij de beste tien van de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival, wat Ilse DeLange en Waylon recht geeft op een finaleplek aankomende zaterdag. Maar hoe populair is het duo momenteel in Europa? De organisatie maakt dat vooralsnog niet bekend om het zo spannend mogelijk te houden. De tien finalisten werden in willekeurige volgorde genoemd, zodat daar geen informatie uit te halen was.

Bij bookmakers op 3

Je kunt niet alleen op sportwedstrijden gokken, maar ook op de uitslag van het Eurovisie Songfestival. Armenië werd bij de bureaus de hele week genoemd als topfavoriet, maar na een tegenvallend optreden tijdens de eerste halve finale, zakt het land naar een tweede plek. Zweden neemt de koppositie over met zangeres Sanna Nielsen en haar liedje 'Undo'. Nederland is gestegen naar een derde plek. Als je inzet op winst voor The Common Linnets dan kan je geld verachtvoudigen.

Hoog in iTunes

Ook in internationale downloadlijsten zijn The Common Linnets bezig met een flinke opmars. In veel Europese landen staat 'Calm After The Storm' inmiddels in de top 20 en in sommige landen zelfs in de top 3. Als deze lijn zich doorzet dan zouden we vooral uit Scandinavië en van de Baltische staten veel punten moeten krijgen.

België: #19
Denemarken: #5
Duitsland: #100
Estland: #5
Finland: #9
Groot-Brittannië: #100
Hongarije: #15
Ierland: #18
Letland: #2
Litouwen: #2
Noorwegen: #19
Oostenrijk: #21
Polen: #44
Portugal: #47
Rusland: #87
Spanje: #25
Zweden: #2
Zwitserland: #36

Mega Top 50

In de Mega Top 50 behaalde 'Calm After The Storm' direct na de première de nummer 1-positie. De grote vraag is of het liedje deze week terug gaat keren op die positie, iets dat een jaar geleden wel gebeurde met 'Birds' van Anouk. Kijkend naar vandaag is 'Calm After The Storm' van The Common Linnets met afstand de meest gedownloade song van het land, maar voor de Mega Top 50 telt de hele week mee en komen ook streaming- en airplaycijfers erbij...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

HOE DENK JIJ DAT THE COMMON LINNETS HET DOEN IN DE FINALE? REAGEER!

Ster advertentie
Ster advertentie