Domien confronteert Telegraaf-journalist over afbreken verloving

  1. Nieuwschevron right
  2. Domien confronteert Telegraaf-journalist over afbreken verloving

Heel Nederland stond gisteravond op z'n kop... Want wat verscheen er nu opeens op het internet en in de kranten? DOMIEN BLAAST ZIJN HUWELIJK AF?!

Fake news

De Telegraaf publiceerde gisteravond een artikel met de kop: "3FM-dj Domien Verschuuren blaast huwelijk af" Huh wat?! Domiens telefoon stond binnen no time roodgloeiend. Wat is hier aan de hand?

Gelukkig ontkrachtte Domien het al redelijk snel op Twitter. Tijdens de RadioRing van vorige week sprak hij namelijk met een journalist van de desbetreffende krant. Domien: "Het is wel een creatief artikel, eerlijk is eerlijk. En al die dingen heb ik ook min of meer zo gezegd (het was een vluchtig gesprekje met journalist, vóór de Radioring), maar dat ons huwelijk ‘afgeblazen’ zou zijn, of dat we overvallen zijn door zenuwen: nee, zeker niet."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De confrontatie

Hij kón het hier natuurlijk bij laten, maar dat deed hij niet. Vrijdagochtend confronteerde Domien in zijn ochtendshow de Telegraaf-journalist met dit fake news en je verwacht nooit wat er toen gebeurde... Check het hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie