KX Basispakket Top630

  1. Nieuwschevron right
  2. KX Basispakket Top630

We zijn begonnen met de Top630 uit het Basispakket van de afgelopen 2,5 week waarin de liedjes voorbij kwamen die je minimaal 1 keer in je leven gehoord moet hebben. Nu is het jullie beurt!

Dank voor alle toffe reactie's op ons Basispakket en ook het massale inleveren van eigen Basispakket lijstjes. Hulde! We hebben ons dermate laten inspireren door jullie dat we besloten hebben nog 4 dagen langer door te gaan! Met het verschil dat het woord nu echt aan jou is.
We hebben een lijst gemaakt met de tracks die het meest voorkwamen in jullie basisopstelling. Tot zondagavond 18.00 geven we het Basispakket terug aan jou. Jullie eigen Top 630. Het is een heerlijke onvoorstelbaar onvoorspelbare lijst geworden. Laat je verrassen door jezelf.
Vanaf 18.00 zondagavond herhalen we nog 2x jullie favoriete 126 nummers.
Dan gaat bij leven, welzijn, stroom en internetverbinding op maandag middag om 12 uur de reguliere programmering van KX Radio weer van start vanaf onze nieuwe locatie in het Vondelpark.

Voorspel de nummer 1!
Het woord is aan jullie. De lijstjes zijn massaal ingevuld, maar we zijn benieuwd welke track volgens jou op nummer 1 staat in de luisteraarslijst. Twitter je voorspelling naar @kxradiodotnl, mail het naar basispakket@kxradio.nl of laat jouw voorspelling hieronder achter.
Onder de wijsneusjes verloten we onder andere Muscle Shoals Docu, 20 Feet From Stardom, House Of Cards en Breaking Bad! En we geven alvast 1 tip! Het is geen Bohemian Rhapsody! :-)


Ster advertentie
Ster advertentie