Pharrell Williams getrouwd in Miami

  1. Nieuwschevron right
  2. Pharrell Williams getrouwd in Miami

Pharrell Williams is zaterdag in het huwelijk getreden met zijn vriendin Helen Lasichanh. De twee trouwden in Miami, onder toeziend oog van onder andere Usher en Busta Rhymes die een miniconcert deden.

Vier jaar geleden werden Pharrell en Helen al ouders van zoontje Rocket en nu is hun liefde definitief bezegeld met een huwelijksceremonie in Miami. Eén van de aanwezigen vertelde tegen US Weekly: "Usher en Busta Rhymes gaven een miniconcert tijdens de bruiloft. Uiteraard speelden ze een paar hits van Pharrell. Het was fantastisch; de leukste bruiloft die ik ooit heb meegemaakt."

Pharrell Williams was niet de enige die zaterdag in het huwelijksbootje stapten, ook andere beroemdheden gaven hun ja-woord. Voormalig Guns N' Roses-drummer Matt Sorum beloofde zijn eeuwige trouw aan danseres Adriane Harper. Ook Mad Men-acteur Ben Feldman en zijn geliefde Michelle Mulitz en 30 Rock-acteur Keith Powell en Jill Knox stapten in het huwelijksbootje.

Pharrell Williams op #1 in Mega Top 50

Los van de bruiloft kon Pharrell Williams ook nog een ander feestje vieren. Dit weekend steeg zijn hit 'Happy' namelijk naar de bovenste plek in de Mega Top 50, waarmee Pharrell zijn eerste solo nummer 1-hit in de lijst scoorde. De track is afkomstig van de soundtrack van de film Despicable Me 2 en dankt zijn populariteit mede aan een commercial van een luchtvaartmaatschappij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie