Pharrell Williams met 'Happy' voor vierde week op #1

  1. Nieuwschevron right
  2. Pharrell Williams met 'Happy' voor vierde week op #1

Pharrell Williams is voor de vierde week de nummer 1 in de Mega Top 50. Hij heeft echter wel concurrentie, want de nummers 2 en 3 stijgen hard.

Vier weken nummer 1 voor een track die niet eens officieel als single uitgebracht is, dat is knap. ‘Happy’ is een groot succes voor Pharrell Williams, maar ook een groot succes voor 3FM. Deze zender geloofde in ‘Happy’ en daarom is het hier en nergens anders ter wereld een hit.
Al vier weken lang weet Pharrell Williams de concurrentie te weerstaan. Vorige week kwam ‘Muziek’ van Marco Borsato sterk opzetten, maar die valt deze week al weer ver terug, van 4 naar 22, en is hard op weg om de kleinste top 10-hit ooit voor Marco te worden. Maar elke week dienen zich ook weer nieuwe concurrenten aan voor de top. Deze week moet Pharrell Williams oppassen voor een man die vorige week nog op 10 bleef staan, maar nu ineens doorstijgt naar de tweede plek: Avicii met ‘Hey Brother’. Maar ook op 3 is er een kaper op de kust: ‘Royals’ van Lorde. De track staat al 19 weken genoteerd, maar zit nu toch wel heel dicht tegen de bovenste plek aan; het zou de langzaamste nummer één-hit ooit kunnen worden.
Ster advertentie
Ster advertentie