The Common Linnets in Britse top 10

  1. Nieuwschevron right
  2. The Common Linnets in Britse top 10

De top 10 van Groot-Brittannië kleurt een beetje oranje deze week. Mr. Probz staat op nummer 2 en The Common Linnets komen binnen op 9!

De Oostenrijkse Conchita Wurst mag dan het Eurovisie Songfestival gewonnen hebben, het zijn toch echt The Common Linnets die momenteel in heel Europa de hitlijsten veroveren. in Groot-Brittannië, dat één van de meest invloedrijke charts heeft, komt 'Calm After The Storm' deze week binnen op nummer 9. Daarnaast weet ook het debuutalbum van The Common Linnets een plekje te veroveren in de albumlijst, op nummer 40.

13 Songfestival-hits in de lijst

In totaal staan er 13 liedjes in de Britse singleslijst die gezongen zijn tijdens het Eurovisie Songfestival. The Common Linnets staan het hoogst, gevolgd door Conchita Wurst met 'Rise Like A Phoenix' op nummer 17. De Britse inzending Molly moet het met 'Children Of The Universe' doen met plek 23. Verderop staan onder andere ook de Zweedse Sanna Nielsen en de Deen Basim.

Mr. Probz op nummer 2

Het is oranje boven deze week in Groot-Brittannië want ook Mr. Probz staat in de top 10. Met de remix van zijn hit 'Waves' keerde hij een week geleden nog terug op de nummer 1-positie, nu moet hij genoegen nemen met een plek lager. Mr. Probz wordt verslagen door 'I Will Never Let You Down', de nieuwe van zangeres Rita Ora.

Lees ook: The Common Linnets terug op 1 in Mega Top 50


Lees ook: The Common Linnets verslaan Michael Jackson in Album Top 100


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie