Zweed in sneltreinvaart richting #1-plek Mr. Probz

  1. Nieuwschevron right
  2. Zweed in sneltreinvaart richting #1-plek Mr. Probz

'Nothing Really Matters' van Mr. Probz staat deze week alweer vier weken bovenaan de Mega Top 50. Maar de Nederlander krijgt volgende week concurrentie van een Zweed.

Het gaat spannend worden voor de heer Probz de komende week! Zijn charttopper ‘Nothing Really Matters’ staat deze week voor de vierde week bovenaan de Mega Top 50, dat is het probleem niet. Maar de concurrentie komt nu toch wel heel erg dichtbij…
De vier weken op de eerste plaats, daar kan Mr. Probz zonder meer tevreden over zijn. We moeten ruim vier jaar terug voor we een Nederlandse act tegenkomen die langer bovenaan heeft gestaan. In april 2010 stond Caro Emerald voor de negende en laatste week op nummer 1 genoteerd met ‘A Night Like This’. Daar moet Probz nog maar aan zien te tippen.

Albatraoz

En dat tippen zal lastig worden, want op drie komt AronChupa er in sneltreinvaart aangescheurd. Zijn ‘I’m An Albatraoz’ stond vorige week nog op 40, maar knalt deze week ineens door naar de top 3. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat AronChupa volgende week al dezelfde toppositie inneemt als in zijn vaderland; de eerste plek dus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie