Paramore-week bij MetMichiel

  1. Nieuwschevron right
  2. Paramore-week bij MetMichiel

Het was vanaf maandag 25 maart 2013 Paramore-week in MetMichiel; met hele vette prijzen, een interview en een special!

Paramore is na een heftige periode weer helemaal terug. De band van Hayley Williams en co. komt op 5 april met hun gloednieuw vierde studioalbum en speelt dit nieuwe werk op 1 april al in La Cigale in Parijs. Met al dit nieuws rondom de band, hadden we bij MetMichiel de week vanaf maandag 25 maart uitgeroepen tot Paramore-week!

Artiesten Special

De Paramore-week werd met een Artiesten Special geopend. Maandagavond (25 maart) vertelde Michiel je het verhaal van Paramore, van de oprichting tot het verschijnen van hun vierde album.

>> Beluister de Special hier terug!

SXSW interview

Op SXSW (het grote showcasefestival in Austin Texas) sprak Michiel met Hayley en co. Vanaf dinsdagavond (26 maart) liet Michiel je delen uit dat interview horen. Check hier het hele ongeknipte interview:

Nieuwe Muziek: Paramore - 'Still Into You'

Om alvast in de stemming te komen, was de Nieuwe Muziek van donderdagavond 21 maart 2013 (3e plaat na achten) de nieuwe single van Paramore. 'Still Into You' heet die. Check hem hier en laat weten wat je er van vindt!

Win kaarten voor Paramore in Parijs!

Tijdens de Paramore-week maakte je in MetMichiel kans op het nieuwe zelfgetitelde studioalbum van de Amerikaanse band. Iedereen die mee deed aan de prijsvraag voor de cd, kon donderdag ook nog eens gebeld worden voor de grote klapper van een prijs: een geheel verzorgd bezoek aan het Paramore concert in Parijs. De winnaar kreeg dus niet alleen toegangskaartjes, maar ook de reis erheen en een overnachting!

Ster advertentie
Ster advertentie