Justin Timberlake - 'Take Back The Night'

  1. Nieuwschevron right
  2. Justin Timberlake - 'Take Back The Night'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Justin Timberlake liet afgelopen week al weten dat we vooral niet moesten vergeten dat er nog een deel 2 aan komt van zijn comeback album The 20/20 Experience. 'The 20/20 Experience continues...', was de boodschap van Justins promovideo die hij 10 juli online zette. In de clip zat ook een kleine snippet van 'Take Back The Night', de eerste single van The 20/20 Experience pt. 2. Dit keer hield Justin zijn fans niet al te lang in spanning want een paar dagen later zette hij ook de complete track online. Het album komt later dit jaar. De release staat gepland voor september.

Naast vele positieve reacties, kwam er ook vanuit onverwachte hoek kritiek op 'Take Back The Night', en wel van een gelijknamige stichting. De Stichting, die zich inzet tegen seksueel geweld, is niet blij dat Justin 'hun' naam gebruikt voor zijn sexy single. Of de stichting ook juridische actie tegen Justin onderneemt, is nog vraag, ze overwegen het wel.

Check hierboven 'Take Back The Night' en laat hieronder weten wat je ver van vindt! En laat Michiel ook weten wel cijfer jij de single geeft!

Ster advertentie
Ster advertentie