Nieuw album Ben Howard komt in oktober

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw album Ben Howard komt in oktober

Het tweede album van Ben Howard komt nog dit jaar uit. Dat maakte de zanger onder andere via Facebook bekend.

Op 20 oktober komt het nieuwe album van de Britse zanger uit. De opvolger van Every Kingdom gaat I Forget Where We Were heten. Een week geleden liet hij al een track (‘End Of The Affair’) van zijn tweede album horen op YouTube.

Every Kingdom

In oktober 2011 bracht Howard zijn debuutalbum Every Kingdom uit. In de Album Top 100 bleef het steken op nummer 2, maar stond wel precies twee jaar in de lijst genoteerd. Van dat album bereikten twee singles de Mega Top 50. ‘Keep Your Head Up’ stond in het begin van 2012 al drie weken genoteerd, maar werd een aantal maanden opnieuw uitgebracht als single.
De track werd toen 3FM Megahit en bereikte uiteindelijk pas in de vijftiende week zijn hoogste notering in de Mega Top 50: nummer 8. Opvolger ‘The Fear’ kwam aan het einde van dat jaar niet verder dan nummer 38.

The Burgh Island

In 2012 bracht hij The Burgh Island EP uit. Op die EP verschenen vier nieuwe tracks: ‘Esmeralda’, ‘Oats In The Water’, ‘To Be Alone’ en ‘Burgh Island’, een duet met Monica Heldal.

Tracklist

Howard plaatste ook alvast de tracklist van het nieuwe album op zijn website.
1. Small Things
2. Rivers In Your Mouth
3. I Forget Where We Were
4. In Dreams
5. She Treats Me Well
6. Time Is Dancing
7. Evergreen
8. End Of The Affair
9. Conrad
10. All Is Now Harmed
11. Am I In Your Light? (alleen op vinyl)

Titeltrack

Howard zette bij de bekendmaking van de releasedatum van zijn nieuwe album ook de titeltrack op internet. Vorig jaar speelde hij het nummer al tijdens zijn optredens.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie