Mega Top 50 lanceert verslavende fragmenten quiz!

  1. Nieuwschevron right
  2. Mega Top 50 lanceert verslavende fragmenten quiz!

Weet jij in een paar seconden de titel of artiest te raden als je een liedje op de radio hoort? Of komt er na lang nadenken helemaal niets in je op. Nu kun je ontdekken of je talent hebt voor plaatjes raden met de splinternieuwe Mega Top 50 Quiz!

SPELREGELS

Om het spel te kunnen spelen hoef je alleen maar in te loggen met je Facebook account. Let op: we delen niks op je Facebook tijdlijn zonder je nadrukkelijke toestemming! Klik hierna op "play", selecteer een decennium en maak een keuze uit de drie subcategorieën. Vergeet niet te checken of je geluid aanstaat!

Ga de uitdaging aan en geef zo snel mogelijk aan welk nummer je denkt te horen. Voor elk geluidsfragment heb je maximaal tien seconden de tijd, je kunt kiezen uit vier antwoorden. In totaal krijg je tien fragmenten te horen. Hoe sneller je antwoord geeft, hoe meer punten je kunt verdienen.

EXTRA VEEL PUNTEN

Ben je in de "winning mood" en heb je twee vragen achter elkaar goed? Dan krijg je als beloning de "Multiplier". Je behaalde punten bij de laatste vraag worden dan verdubbeld. Bij de volgende goed beantwoorde vraag worden je punten verdriedubbeld en dat gaat zo door tot je een vraag fout hebt. Een mooie mogelijkheid om flink wat punten binnen te halen!

TROTS OP JE SCORE

Ben je tevreden met je behaalde punten en wil je dit met je vrienden delen? Deel het via Facebook!

De quiz kun je vinden onder de optie 'quiz' in het menu hierboven. Speel 'm nu!

Ster advertentie
Ster advertentie