Lost Frequencies dubbelt in top 10 Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Lost Frequencies dubbelt in top 10 Mega Top 50
Lost Frequencies staat deze week twee keer in de top 10 van de Mega Top 50. Zijn debuuthit keert terug na zes weken afwezigheid.
Met ‘Reality’ sprintte hij twee weken geleden al de top 10 binnen, door van 34 naar 10 te stijgen. Deze week stijgt Lost Frequencies met die nieuwe hit door naar de zevende plek in de Mega Top 50. Veel opvallender is de stijging van zijn debuuttopper. ‘Are You With Me’ stond in maart van dit jaar drie weken op de derde positie in de lijst. Vervolgens bivakkeerde de grote Europese hit van Lost Frequencies nog eens twaalf weken bij de beste tien.

Terug in top 10

Twee weken geleden leek met de komst van ‘Reality’ de echte daling ingezet te gaan worden en belandde ‘Are You With Me’ op plek veertien. Maar via de twaalfde positie keert die hit deze week weer terug op de laatste positie van de top 10 en dubbelt Lost Frequencies in de hoogste regionen van de Mega Top 50. Een uitstekende carrièrestart voor de pas 21-jarige Belgische dj.

Janieck Devy

‘Are You With Me’ is een remix van de originele track van de Amerikaanse zanger Easton Corbin. Met ‘Reality’ heeft Felix De Laet, zoals de echte naam van Lost Frequencies luidt, geen bestaande plaat hergebruikt. Hij werkt namelijk samen met de Nederlander Janieck van de Polder, beter bekend als Janieck Devy. De zanger speelde in 2004 Pluk van de Petteflat op het witte doek. Hij schreef, zingt én speelt gitaar op ‘Reality’. Over een uitstekend debuut gesproken…

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie