White Lies - ‘There Goes Our Love Again’

  1. Nieuwschevron right
  2. White Lies - ‘There Goes Our Love Again’

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Begin deze maand (juni 2013) kondigde White Lies aan dat hun derde album eraan komt. Big TV is de titel van het nieuwe album dat in augustus (2013) verschijnt. De aankondiging was niet het enige, de Britten hadden ook nog een cadeautje voor hun fans. Ze gaven alvast een eerste voorproefje in de vorm van de gratis te downloaden albumtrack 'Getting Even'.

Collega Roosmarijn van 3voor12radio belde met bassist-zanger Charles Cave op de dag dat het albumnieuws bekend werd gemaakt. "Het voelt alsof dit album een geschenk is door onze fans. We zijn er achtergekomen wat we zelf leuk vinden aan White Lies en wat de fans zo leuk vinden aan White Lies en die dingen hebben we beter gemaakt. Harry's (frontman) stem klinkt beter dan ooit, omdat de melodieën beter dan ooit zijn."

Volgens Charles klinkt Big TV heel anders dan de vorige plaat Ritual (uit 2011). "De gitaren zijn luider en meer in your face dan ooit en de koortjes memorabeler."

'Getting Even' was het eerste voorproefje van Big TV, maar nu is er ook de allereerste single van het album. Die heet 'There Goes Our Love Again'. Check hem hierboven en laat Michiel weten wat je er van vindt en welk cijfer jij hem waard vindt!

Ster advertentie
Ster advertentie