Pitbull blijft op #1, Ariana Grande twee keer top 10

  1. Nieuwschevron right
  2. Pitbull blijft op #1, Ariana Grande twee keer top 10

'Fireball' van Pitbull staat voor de derde week op de eerste plaats van de Mega Top 50. Verder komen we Ariana Grande twee keer bij de beste tien tegen.

Pitbull & John Ryan: 'Fireball' (1)

Armando Pérez plakt er nog een weekje aan vast bovenaan de Mega Top 50. De rapper, beter bekend als Pitbull, staat nu voor de derde week op 1 met ‘Fireball’. En dat is net zo lang als met zijn eerste nummer één-hit, ‘I Know You Want Me’. Het moet raar lopen wil Pitbull dat volgende week niet gaan verlengen met een vierde week aan kop, want concurrentie is er in de nabije omgeving nog niet echt. Vanaf volgende week zijn grootste hit dus?

Ariana Grande & Zedd: 'Break Free' (5)

Ariana Grande, Jessie J & Nicki Minaj: 'Bang Bang' (9)

Een stukje lager in de top 10 is het feest voor Ariana Grande. Twee keer staat ze bij de bovenste tien deze week. Op 5 klimt ze, vanaf 9, met ‘Break Free’, samen met producer Zedd. En nog wat lager, op 9, komt ze de top 10 binnen met ‘Bang Bang’, samen met collega-zangeressen Jessie J en Nicki Minaj. Naast haar twee top 10-hits staat ze ook nog eens op 24 met ‘Problem’, samen met Iggy Azalea. Het voormalige kindsterretje heeft dus een succesvolle switch gemaakt van actrice naar zangeres.
Op haar vijftiende brak Ariana door in de Broadway-musical 13, en met haar rol won ze meteen een theaterprijs. Een jaar later speelde ze al een hoofdrol in de Nickelodeon-serie Victorious, maar toen al ging haar hart uit naar het zingen. En dit jaar komt haar droom dus uit; met drie hits tegelijk in de Mega Top 50, welke Amerikaanse tv-ster droomt daar nou niet van?!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie