Nederland zoekt Waylon met #WaarIsWaylon

  1. Nieuwschevron right
  2. Nederland zoekt Waylon met #WaarIsWaylon

Ilse DeLange is momenteel op pad in Europa om The Common Linnets te promoten, maar opvallend genoeg doet ze dat zonder haar maatje Waylon. De hashtag #WaarIsWaylon leidt inmiddels tot veel grappen op Twitter.

Heel Europa ligt aan de voeten van The Common Linnets sinds hun tweede plek op het Eurovisie Songfestival. De single 'Calm After The Storm' stond in 12 landen op nummer 1 en het album The Common Linnets behaalde de top 5 van best verkochte cd's wereldwijd. Je moet het ijzer smeden als het heet is en dus zijn The Common Linnets op tour langs verschillende landen. Of eigenlijk, alleen Ilse DeLange reist rond...

#WaarIsWaylon

Waylon laat gek genoeg verstek gaan. Aan RTL Boulevard laat het management van de zanger weten dat hij druk is met eigen optredens en op een later moment aansluit bij Ilse DeLange. Toch gaan er ondertussen ook geruchten dat het anders ligt. Het zou al tijdenlang niet boteren tussen Ilse DeLange en Waylon.

Nadat de Telegraaf vanmorgen op de voorpagina de kop 'Waar Is Waylon' had, is #WaarIsWaylon trending topic geworden op Twitter. Bekende en onbekende Nederlanders posten foto's van locaties waar Waylon niet is. Een paar op een rijtje:

Heb jij ook een leuke gespot? Reageer!

Ster advertentie
Ster advertentie