10 Jaar KX Radio: Het Basispakket!

  1. Nieuwschevron right
  2. 10 Jaar KX Radio: Het Basispakket!

KX Radio bestaat 10 jaar, en dat vieren we met een nieuw KX Radio Basispakket!

Van maandag 21 september tot en met zondag 4 oktober vieren we dat KX Radio 10 jaar bestaat. Vanzelfsprekend doen wij dat met muziek: Het KX Radio Basispakket!
Het basispakket is een lijst met liedjes waarvan ‘wij’ denken dat je die op zijn minst 1 keer gehoord zou moeten hebben.
De verzameling bestaat niet alleen maar uit de gekende hits maar zoals je van ons gewend bent is er ook voor de connaisseurs veel te genieten.
Een combinatie van de bouwstenen van de popmuziek en de creatievelingen die er de afgelopen paar jaren weer een dimensie aan hebben kunnen toevoegen.
Met deze lijst kun je een heel leven vooruit. Vul het gerust aan met jouw persoonlijke wensen maar dan heb je de basis maar vast.
Als bronnen voor de samenstelling van het KX basispakket hebben we gebruikt gemaakt van de Rolling Stone 500 greatest songs of all time, Rock & Roll Hall of Fame, Q Magazine's diverse allertijden lijsten, OOR jaarlijsten, het boek '1001 songs you must hear before you die', Radio 2 Top 2000, Top 40, Mega Top 50 en natuurlijk onze eigen oren.
Ook kun je dit jaar weer je eigen KX Radio Basispakket samenstellen, waarmee je de muziek van jouw leven aan ons kunt voorstellen. Dit kan heel makkelijk via http://stemmen.3fm.nl/kxbasispakket-2015. Deel je lijstje ook via Facebook en Twitter!
Elke dag zijn er vanaf 09.00 uur versie uitzendingen die na 21.00 herhaald zullen worden.
Vanzelfsprekend is de podcast ook geduldig.
Alle uren zullen verzameld worden onder de titel KX Basispakket.
Presentatie is van oa Leo Blokhuis, Daniel Dekker, Fred Siebelink, Gerard Ekdom, Sander Hoogendoorn, Jan-Willem Roodbeen, Ronald Giphart, Corné Klijn, Bert van Lent, Jasper Leijdens en ene Rob Stenders.
Heel veel plezier met deze unieke lijst. Hoop dat je je er redelijk in kan vinden.
Nu alvast excuses voor de 1000den liedjes die natuurlijk veeeeeeeeeeeeel beter zijn maar er niet in staan.
Toch heb ik de illusie dat de meeste echte essentials er wel in te vinden zijn.
Geniet van het KX Basispakket!
Ster advertentie
Ster advertentie