Armin van Buuren op het Songfestival?

  1. Nieuwschevron right
  2. Armin van Buuren op het Songfestival?

Armin van Buuren denkt na over een eventuele deelname aan het Eurovisie Songfestival. De DJ vertelde dat in de Coen & Sander Show op 3FM.

Nadat Anouk de finale van het Eurovisie Songfestival haalde, werden in Nederland verschillende polls gehouden wie de inzending van volgend jaar zou moeten worden. In meerdere lijstjes eindigde de DJ in de top 3. "Ik zat toevallig laatst in hetzelfde vliegtuig als Cornald Maas naar Ibiza en hij sprak me aan. Het eerste dat hij zei was: Maar dan wil je zeker niet aan een wedstrijd meedoen? Nee hè hè, daar zit ik niet op te wachten."

Armin van Buuren heeft nu nog geen idee hoe zijn optreden op het Songfestival eruit zou zien. "Het ligt er een beetje aan of ik op dat moment een plaat heb met een goede zanger of zangeres erbij, want ik kan zelf natuurlijk niet zingen. Ik kan best dingen schrijven maar het is niet heel prettig voor je radio als je mij hoort zingen. Maar als ik iets heb, waarom ook niet? Het wordt dan wel een danceplaat."

Credible

De DJ maakt zich nog wel zorgen over zijn imago. "Maar dan ben ik toch niet meer credible enzo? Ik weet het niet... Laat ik het zo zeggen, ik zet de deur op een kier. Als er een goede plaat is en ik krijg carte blanche, wie weet." Armin van Buuren heeft wel met bewondering gekeken naar Anouk. "Hoe slim is Anouk! Ze is een geweldige artiest die internationaal veel meer erkenning verdient, maar dat lukte niet echt. Op deze manier kreeg ze dat wel. Ik vind dat heel stoer."

Bekijk: De website van de Coen & Sander Show
Luister: Het interview van Coen & Sander met Armin van Buuren

Ster advertentie
Ster advertentie