Mr. Probz tweede week op #1 in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Mr. Probz tweede week op #1 in Mega Top 50

Mr. Probz bivakkeert voor de tweede week op de eerste plek van de Mega Top 50. Met 'Nothing Really Matters' pakte hij vorige week zijn eerste nummer 1-hit in Nederland.

Uiteraard blijven staan bovenaan: ‘Nothing Really Matters’ van Mr. Probz. Vorige week vloog 'ie al van 33 naar 1 en ook deze week is er geen enkele andere track die kan tippen aan ‘Nothing Really Matters’. En dat geweldige optreden in de 3FM-studio bij Giel afgelopen dinsdag zal ook niet bepaald ongunstig hebben uitgepakt voor z’n populariteit. Eén onthulling deed Probz daar in ieder geval al: deelnemen aan het Eurovisie Songfestival is niet zijn dingetje.

Geen concurrentie

Voorlopig zit Mr. Probz wel op z’n plek op die bovenste positie, want verderop in de top 10 gloort er voorlopig nog geen concurrentie voor ‘Nothing Really Matters’. Taylor Swift schuift op 9 geruisloos de top 10 binnen, maar die is nog op gepaste afstand. De enige die echt een beetje vaart maakt is Sheppard met ‘Geronimo’, die een dikke twintig plaatsen stijgt. Maar Sheppard staat pas op nummer 23 en is dus nog even onderweg.

Overeenkomst

Een aardige overeenkomst tussen de nummer 1 van deze week en de twee hoogste binnenkomers: ‘Nothing Really Matters’ is gecomponeerd door Mr. Probz samen met Jake Gosling (de producer van ‘Thinking Out Loud’ van Ed Sheeran) en Giorgio Tuinfort (de medecomponist van ‘Dangerous’ van David Guetta).
Ster advertentie
Ster advertentie