Nieuw: Pharrell Williams 'Come Get It Bae'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw: Pharrell Williams 'Come Get It Bae'

De hekkensluiter van deze week is voor Pharrell Williams. Hij komt op 50 binnen met 'Come Get It Bae'!

Pharrell, jongen, is dat nou niet een béétje overdreven?! Met ‘Happy’ sta je nu al 43 weken lang in de Mega Top 50 (volgende week de een na langst genoteerde track ooit), met ‘Marilyn Monroe’ ook al een kwart jaar. Bovendien componeerde je ‘Sing’ van Ed Sheeran en ‘4x4’ van Miley & Nelly. En dan ook nog eens op 50 binnenkomen met ‘Come get it bae’? Houdt het dan nooit op?!

5 uit 50

Rupsje Nooitgenoeg componeert dus maar liefst vijf van de vijftig singles deze week in de Mega Top 50 en staat drie keer solo genoteerd in de lijst, op 22, op 26 en onderaan op nummertje 50. Met ‘4x4’ en ‘Come get it bae’ scoort Pharrell zijn vijftigste en eenenvijftigste hit in de Mega Top 50-geschiedenis als zanger, producer of componist.
Opvallend genoeg is niet alleen Pharrell Williams verantwoordelijk voor de twee onderste nieuwkomers in de Mega Top 50 deze week, maar ook Miley Cyrus. Zij is namelijk de zangeres op ‘Come Get It Bae’. Alhoewel haar naam niet breeduit vermeld wordt, zingt Miley het refrein en roept ze elke twee seconden ‘Hey’ (in totaal 99 keer; we hebben het nageteld).

Twee samenwerkingen van Miley en Pharrell

Miley en Pharrell kwamen elkaar voor het eerst tegen om samen te werken aan die andere nieuwkomer, ‘4x4’. Die staat op het album van Miley, maar blijkbaar is de samenwerking zo goed bevallen dat La Cyrus mocht meedoen op het nieuwe album van Le Pharrell, Girl. Miley is niet de enige ster die te horen is op dat album trouwens; Pharrell Williams is intussen zo bekend dat hij een hele sterrencast om zich heen kan verzamelen.
Op G I R L hoor je onder andere ook Justin Timberlake, Daft Punk, Alicia Keys, Timbaland en Kelly Osbourne. De Mega Top 50 loopt opnieuw voorop in de hitparadewereld: Nederland is het eerste land waarin ‘Come Get It Bae’ in de top 50 verschijnt!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie