Clean Bandit op #1 - Calvin Harris stijgt hard

  1. Nieuwschevron right
  2. Clean Bandit op #1 - Calvin Harris stijgt hard

En dat is acht! Clean Bandit is voorlopig nog niet weg te branden van de bovenste positie in de Mega Top 50 en staat inmiddels al twee volle maanden op kop.

Calvin Harris naar nummer 5

In de rest van de top 10 is het ook rustig, dus het ziet er voorlopig niet naar uit dat ‘Rather Be’ die eerste plaats af gaat staan. De hele top 4 ziet muurvast en de enige noemenswaardige verschuiving in de top 10 is de winst van Calvin Harris van een elfde naar een vijfde plaats.
Met ‘Summer’ als titel ben je dat natuurlijk ook wel een beetje verplicht. Voor Harris is het zijn tweede top 10-hit in de Mega Top 50, na ‘We Found Love’, dat hij samen met Rihanna uitbracht. ‘We Found Love’ kwam drie jaar geleden tot plaats 3.

Aloe Blacc in de top 10

Ook nieuw in de top 10 is Aloe Blacc met ‘The Man’. Blacc klimt rustig maar gestaag door van 12 naar 10 en bereikt daarmee voor het eerst onder eigen naam de bovenste 10. Zijn stem was vorig jaar al twaalf weken lang op de eerste plaats te horen in ‘Wake Me Up!’ van Avicii, maar helaas was de Zweedse dj ‘vergeten’ om Aloe Blacc te vermelden als uitvoerende.
Verderop in de lijst doet het Noorse duo Nico & Vinz goede zaken door met ‘Am I Wrong’ door te klimmen van 44 naar 20. Misschien op weg naar de top 10? We gaan het volgende week meemaken.
Ster advertentie
Ster advertentie