Mr. Probz nog altijd op #1, David Guetta knalt omhoog

  1. Nieuwschevron right
  2. Mr. Probz nog altijd op #1, David Guetta knalt omhoog

'Nothing Really Matters' van Mr. Probz staat voor de derde week op nummer 1 in de Mega Top 50. Maar David Guetta komt met rasse schreden dichterbij.

Drie weken op 1, dat begint er op te lijken voor Mr. Probz. ‘Nothing Really Matters’ houdt het nog altijd goed vol bovenaan de Mega Top 50. Ook met z’n vorige hit, ‘Waves’, viert Mr. Probz nog altijd successen. In de Billboard Hot 100 bereikte de track de 27e plaats en in de Dance Airplay lijst aldaar stond de track zelfs op 1. De promotietour die Mr. Probz wil doen om nog meer bekendheid te krijgen in Amerika, hangt echter aan een zijden draadje. De Amerikaanse ambassade kwam zijn strafblad tegen, waarop acht veroordelingen staan wegens geweldpleging. Door dat probleemverleden krijgt Mr. Probz voorlopig nog geen werkvisum...

Franse concurrentie

In de Mega Top 50 heeft Mr. Probz voorlopig wellicht alleen iets te duchten van David Guetta en Sam Martin. Hun ‘Dangerous’ klimt in de tweede week maar liefst van 33 naar 10 en kan volgende week wel eens een gooi gaan doen naar de top 3. Mr. Probz heeft één geruststelling: David Guetta heeft al wel drie keer op 2 gestaan in de Mega Top 50, maar het bereiken van een eerste plaats is hem nog nooit gelukt.

Late Night

Gisteravond was Mr. Probz te gast bij RTL Late Night. Bij de talkshow van Umberto Tan zong hij 'Nothing Really Matters' live.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie