The Fray - 'Run For Your Life'

  1. Nieuwschevron right
  2. The Fray - 'Run For Your Life'

In Nederland maken we in 2006 kennis met de band The Fray uit het Amerikaanse Denver. Met de eerste twee singles, 'Over My Head' en 'How To Save A Life', scoren ze goed in ons landje. Beide staan op het debuutalbum van de heren. Het tweede album dat in 2009 verschijnt, doet het hier veel minder goed. In Amerika doet het album het redelijk, maar is daar ook minder succesvol als het debuut.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Achteraf blijkt dat de band tussen de release van het tweede en het derde album op het punt heeft gestaan om er mee te stoppen. Het is min of meer dankzij de harige vrienden van The Muppets dat The Fray nog bestaat. Zanger/pianist Isaac Slade en bassist Joe King sloten zich voor de opnames van de cover "Mahna Mahna" voor The Green Album (2011) samen op in Las Vegas. Isaac over wat er daar gebeurde: "Something happened between the Muppets, the drunkenness and Las Vegas, and Joe and I maybe both remembered at the same time that we actually enjoy doing this."

Begin dit jaar is het derde album Scars & Stories uitgekomen. De eerste single 'Heartbeat' hoor je sinds oktober van afgelopen jaar al regelmatig op de radio. 'Run For Your Life' is de spikfonkelnieuwe single van de mannen. Wat denk jij, gaat dit weer een hit voor de mannen worden?

Ster advertentie
Ster advertentie