Luister: Bart feliciteert Nico & Vinz met nummer 1-hit

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister: Bart feliciteert Nico & Vinz met nummer 1-hit

Nico & Vinz hebben de koppositie in de Mega Top 50 overgenomen van The Common Linnets. En dat moeten de heren zelf ook weten natuurlijk!

Een week geleden braken The Common Linnets nog een record in de Mega Top 50 door vier weken op nummer 1 te staan met ‘Calm After The Storm’. Nooit eerder hield een Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival het zo lang vol aan kop van de lijst. Als er nog een vijfde week bij was gekomen, dan hadden Ilse DeLange en Waylon het langst op nummer 1 gestaan van alle Songfestival-hits. Maar helaas voor hen, dat record gaat aan hun neus voorbij.
Nico & Vinz nemen deze week namelijk de koppositie in de Mega Top 50 met hun ‘Am I Wrong’. Acht weken geleden kwamen ze binnen in de lijst op nummer 44, waarna een snelle opmars naar de top volgde. Nadat ‘Am I Wrong’ een week geleden al omhoog ging van 4 naar 2, zet de stijging zich deze week verder door en klimt de track deze week zelfs door naar de hoogste positie. Het is daarmee de derde nummer 1-hit uit Noorwegen ooit.

Bart belt Nico & Vinz

Tijdens de Mega Top 50 besloot Bart even met Nico & Vinz te bellen. De mannen zijn heel even terug in Noorwegen, als kleine pauze in een grote promotietournee. De mannen zijn vooral veel in de Verenigde Staten te vinden, waar Nico & Vinz op het punt van doorbreken staan. Nu al is 'Am I Wrong' te vinden van de Amerikaanse Billboard Hot 100. Ondanks hun paar dagen vrij, mocht Bart ze wel even spreken.
Ster advertentie
Ster advertentie