Prince Night op KX Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. Prince Night op KX Radio

In de aanloop naar het concert van Prince in de Ziggodome is er de Prince Night op KX!

In het weekend dat Prince met zijn band 3rd Eye Girl optreedt in de Ziggo Dome laait ook op KX Radio het Prince-vuur op. In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 mei op KX Radio: Prince Night. DJ en long time Prince fan Mark Berendsen presenteert van vrijdagavond 22:00 tot ‘s ochtends 05:00 uur het Prince ABC, van Alphabet Street tot Ziggo Dome. Alle Prince muziek wordt gedraaid: zijn grootste hits, vage b-kantjes, bootlegs, live tracks, maar ook aandacht voor zijn inspiratiebronnen en artiesten die hij inspireerde. Het idee is om die nacht met input van KX Radio-luisteraars een favoriete setlist samen te stellen voor het concert van Prince in de Ziggo Dome op zondag, dat zal worden getweet naar Prince (@3RDEYEGIRL). Je weet maar nooit wat ervan komt ...


De Prince Night begint vrijdag 23 mei om 22:00, en duurt tot 05:00 uur ‘s ochtends. En voor als je het niet de hele nacht redt, is vanaf zaterdagochtend de podcast beschikbaar.


*Mark Berendsen is te horen op KX Radio als vaste invaller in Roderick Veloo’s Staxshow. Hij was DJ bij Kink FM, Radio 10 en Radio Decibel (Amsterdam).

Ster advertentie
Ster advertentie