Debuutalbum Avicii 'TRUE' in september

  1. Nieuwschevron right
  2. Debuutalbum Avicii 'TRUE' in september

Avicii heeft stadions uitverkocht, gedraaid op grote festivals en verschillende Mega Top 50-hits gescoord, maar één ding deed hij nog niet: een album uitbrengen. Tegenover Billboard heeft de Zweedse DJ gezegd dat zijn debuutplaat TRUE op 17 september zal verschijnen.

Tim Berling is inmiddels geen onbekende meer in de Mega Top 50, want onder verschillende pseudoniemen wist hij al hits te scoren. Zo haalde hij als Tim Berg de top 3 met 'Bromance' en wist hij onder de naam Avicii al vijf tracks in de lijst te krijgen. Wat nog ontbrak is een album van de 21-jarige Zweed, maar daar gaat verandering in komen. Op 17 september brengt hij namelijk zijn debuutalbum TRUE uit. De eerste single van de cd is 'Wake Me Up' die net uit is en komend weekend hoog binnen zal komen in de Mega Top 50.

Op 'Wake Me Up' werkt Avicii samen met Aloe Blacc en aan TRUE zullen nog veel meer artiesten meewerken. Michael Einsinger van Incubus bijvoorbeeld, maar ook Joakim Berg, Audra Mae, Nile Rodgers en Mac Davis. Tegenover Billboard zegt Avicii over het album: "Ik ben trouw aan mijn geluid, maar heb ook zo m'n invloeden en muzikale voorkeuren. Dit album bestaat voor 100% uit liedjes waar ik van hou. Ik ben trouw aan mezelf, trouw aan mijn merk en trouw aan Avicii."

Ster advertentie
Ster advertentie