Miss Montreal hoogste nieuwe in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal hoogste nieuwe in Mega Top 50
Miss Montreal is de hoogste nieuwe in de Mega Top 50. Met ‘Love You Now’ heeft ze haar zeventiende hit te pakken.
Als ‘het meisje uit die kaasreclame’ maakten we in 2008 kennis met Sanne Hans. Zeven jaar later is ze al weer toe aan haar zeventiende Mega Top 50-notering. Met haar band Miss Montreal had ze met debuutsingle ‘Just A Flirt’ meteen succes. Nadat die song verkozen werd tot 3FM Megahit, bereikte het enkele weken later de vierde plek in de hitlijst.

Nederlandstalig

Daarna ging het lekker voor de stotterende Sanne en Miss Montreal. Zo volgden er na ‘Just A Flirt’ nog vijftien noteringen in de Mega Top 50, waarvan ‘Addicted To Crying’ de top 10 haalde. Naast alle Engelstalige hits, scoorde Miss Montreal ook twee Nederlandstalige noteringen.
‘Ik Zoek Alleen Mezelf’ was een samenwerking met BLØF-zanger Paskal Jakobsen en kwam tot 29 in de Mega Top 50. Maar het grootste succes had Miss Montreal te pakken met een andere Nederlandse zanger. Nielson vroeg Sanne om mee te zingen op ‘Hoe’. En dat pakte goed uit, want dat duet bereikte de derde plaats in de Mega Top 50 en is tot nu toe de grootste hit voor Sanne Hans en Miss Montreal.

Nieuw album én concert in HMH

Inmiddels heeft ze haar theatertour Onmeunig Sanne afgerond en is de eerste single van haar nieuwe album uitgekomen. ‘Love You Now’ is daar de voorloper van en komt deze week binnen op 37 in de Mega Top 50. In april volgend jaar geeft Miss Montreal een optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Check hier ‘Love You Now’, de nieuwe single van Miss Montreal

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie