Nieuw: DJ Snake & Lil Jon 'Turn Down For What'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw: DJ Snake & Lil Jon 'Turn Down For What'

De Franse DJ Snake en de Amerikaanse rapper Lil Jon komen samen de Mega Top 50 binnen. Met 'Turn Down For What' zijn ze nieuw op nummer 47.

Je bent het misschien vergeten, maar Lil Jon heeft al een nummer één-hit achter de kiezen in de Mega Top 50! In 2004 was hij samen met Ludacris een van de featuring-artiesten op de hit ‘Yeah!’ van Usher. De hele maand april stond het trio op de bovenste plaats van de Mega Top 50. Daarna bleef het maar liefst tien jaar stil rondom Lil Jon in hitparadeland, maar deze week is hij terug, samen met zijn maatje DJ Snake en de hit ‘Turn Down For What’.
Lil Jon, ofwel Jonathan Smith, is een inmiddels al weer 43-jarige Amerikaanse rapper, producer en dj. Op deze hit werkt hij samen met de Franse dj/producer William Grigahcine, die zich DJ Snake noemt. DJ Snake brak in 2011 door toen hij een Grammy-nominatie kreeg voor zijn productiewerk op het album Born This Way van Lady Gaga. ‘Turn Down For What’ is zijn eerste single die potten weet te breken in de internationale hitparades. In de Amerikaanse dancelijst stond de track al op 1 en in de Billboard Hot 100 leverde het Snake en Jon een top 5-notering op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie