MetMichiel live vanaf de EBBA's

  1. Nieuwschevron right
  2. MetMichiel live vanaf de EBBA's

Woensdag 9 januari 2013 kwam MetMichiel al live vanuit Groningen, tijdens de avond van de EBBA uitreikingen. Check de beelden!

De traditionele MetMichiel Nieuwjaarsreceptie is op donderdag 10 januari 2013, in Groningen tijdens Eurosonis Noorderslag. Nieuw dit jaar is dat we er de dag ervoor al zijn en uitzenden, vanwege het 10 jarig bestaan van de EBBA's! MetMichiel was die avond grotendeels zoals je gewend bent, met de Mega Top 5, nieuwe muziek etc, maar met als extra een aantal toffe (muzikale) gasten, zoals Alphabeat (de ook al eens een EBBA won) en Ewert and The Two Dragons over hun nieuwe single.

Interview met Ewert and The Two Dragons

EBBA hosts Jools Holland en Birgit Schuurman schuiven aan

EBBA's

Op woensdag 9 januari werden in de Oosterpoort in Groningen voor de 10e keer de European Border Breakers Awards (EBBA's) uitgereikt aan Europese acts die het buiten hun eigen landsgrenzen het beste hebben gedaan. Onder andere Of Monsters And Men, Emile Sande, Ewert and The Two Dragons en onze eigen Dope D.O.D. kregen een felbegeerd beeldje. Een van de winnaars kreeg ook nog eens de publieksprijs, die op de avond zelf bekend werd gemaakt. Dat was de Franse DJ act C2C.

>> Meer over C2C wint EBBA Publieksprijs

Check de eerste foto's

EBBA's op tv

De complete jubileum awardshow is op 19 januari 2013 te zien op tv. De show wordt gepresenteerd door Jools Holland en Birgit Schuurman en naast Awards die worden uitgereikt, treden er ook voormalige winnaars op. De hele avond staat in het thema van de EBBA's en Europese muziek, met een concert van EBBA winnares Adele, de awardshow en een docu over rockmuziek in Europa.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

21:20 - 22:25 documentaire Rocking Europa
22:25 - 23:30 Adele: Live At The Royal Albert Hall
23:30 - 01:00 EBBA Awards 2013

>> Meer over de EBBA's

Check hier de EBBA awardshow

De gehele EBBA awardshow staat ook online. Je kunt hem hieronder bekijken. Ik vond dit nogal een momentje: Dat Jools Holland MickHill Fainstrah aankondigt! Het zit op 1 uur 14 minuten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie