Will.I.Am & Eva Simons hoogste nieuwe op #26

  1. Nieuwschevron right
  2. Will.I.Am & Eva Simons hoogste nieuwe op #26

Het is een topweek voor Will.I.Am & Eva Simons! Eerder waren ze al de hoogste nieuwe in het Verenigd Koninkrijk, daar kwamen ze binnen op #1. In de Mega Top 50 is "This Is Love" nieuw op #26!

Voor Will.I.Am is het niet zo bijzonder om bovenaan te staan, als onderdeel van The Black Eyed Peas deed hij dat al eerder. Eva Simons stond echter voor het eerst bovenaan in de Britse hitlijst en daarmee zette deze Amsterdamse een bijzondere prestatie neer. Ze was namelijk pas de zesde Nederlandse artiest die dat voor elkaar kreeg! Eerder wisten Pussycat, 2 Unlimited, Vengaboys, Doop en Junkie XL al op #1 te komen in het Verenigd Koninkrijk. Meer weten? Check dit uitgebreide artikel!

Verder nieuw: Alanis Morissette, R.I.O. en P!nk

De afgelopen tijd ging het niet zo lekker met de muziekcarrière van Alanis Morissette. Haar grote succes had ze in de 90s en sinds 2004 stond ze al niet meer in de Mega Top 50. Haar albums flopten en toen ze moeder werd, leek ze zich meer op haar privéleven te richten. Maar ze is nu terug met het nieuwe album 'Havoc And Bright Lights' en met de eerste single "Guardian" scoort ze haar eerste hit in acht jaar. Hij komt namelijk binnen op #36.

Ook het Duitse project R.I.O. is nieuw. Hun single "Party Shaker" lijkt wel heel erg op het werk van de Vengaboys, maar ze komen er wel mee binnen op #40. Op #50 staat de nieuwe P!nk en die heet "Blow Me (One Last Kiss)". De single verscheen afgelopen dinsdag en werd al meteen volop gedraaid en gedownload. Op 18 september verschijnt haar nieuwe album 'The Truth About Love'.

Top 3 blijft staan, Gusttavo Lima nog op #1

In de bovenkant van de Mega Top 50 was geen beweging te krijgen, want de top 3 bleef staan. Daardoor was "Balada" van Gusttavo Lima voor de negende week op rij de populairste track van Nederland en daar lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen. Hoe lang denk jij dat hij het nog volhoudt? Doe mee aan onze prijsvraag en win de complete Mega Top 50!

Ster advertentie
Ster advertentie