Rico & Sticks spelen themalied SR17 bij Domien

  1. Nieuwschevron right
  2. Rico & Sticks spelen themalied SR17 bij Domien

Speciaal voor 3FM Serious Request 2017 doken Rico & Sticks de studio in om het themalied van dit jaar op te nemen. De track heet 'Breng Het Samen' en dat is precies wat we deze editie gaan doen: het samenbrengen van familieleden die elkaar uit het oog zijn verloren door conflicten of natuurrampen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voor het optreden schoven de heren nog even aan bij Domien om te praten over hun insteek bij het maken van het 3FM Serious Request themalied. Rico & Sticks vonden het gelijk al vet om het themalied van 3FM Serious Request te maken, ook omdat het thema de heren aanspreekt. Toch maken zij een nummer dat echt de stijl van Rico & Sticks is.

In De Wereld Draait Door werd het nummer bekendgemaakt. Rico & Sticks over het nummer: "Je gezin, je familie, je naasten. Via bloed of via gelijkgestemdheid zijn ze bij en met je. Je neemt ze wellicht voor lief, omdat ze altijd in je corner zijn. Jazeker, in de welbekende goede en slechte tijden. Soms zie je ze tijden niet, maar het zit altijd goed. De liefde is er. In onze track 'Breng Het Samen' willen we dan ook vieren dát ze er altijd zijn. Want zo vanzelfsprekend als dat lijkt, is het voor veel mensen niet."

Ster advertentie
Ster advertentie