Nieuw: Miley Cyrus & Nelly '4x4'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw: Miley Cyrus & Nelly '4x4'

Miley Cyrus heeft haar derde hit in de Mega Top 50 te pakken! Samen met Nelly komt ze met '4x4' binnen op 44.

Hoe toepasselijk! Het nummer ‘4x4’ komt binnen op 44, alsof ze het zo hebben uitgemikt. Of Miley, dan wel Nelly, gezegend is met een wiskundeknobbel, dat is ons niet bekend; of ze het sommetje ‘vier keer vier’ uit hun hoofd kunnen uitrekenen dat weten we dus niet. Dat hoeft ook niet; ‘4x4’ gaat niet over tafeltjes leren, maar over een grote, vierwielaangedreven terreinwagen.

Miley en Nelly

Miley Cyrus scoort er haar derde hit mee in de Mega Top 50, na ‘We Can’t Stop’ en het roemruchte ‘Wrecking Ball’ van vorig jaar. Nelly is daarentegen al aan zijn negentiende notering toe; hij stond al op 1 in de Mega Top 50 toen Miley nog met poppen speelde in plaats van met sloopkogels: in 2002 stond hij maar liefst zes weken bovenaan met ‘Dilemma’, in duet met Kelly Rowland.
Nelly heeft trouwens al de hele top 3 gezien, want hij stond ook al eens op 2 met ‘My Place’ (in 2004) en op 3 met ‘Hot In Herre’ (in 2002). Zijn voorlaatste notering is ‘Cruise’, een hitje dat hij vorig jaar zong samen met het countryduo Florida Georgia Line en dat strandde op een 41e plaats.

Met dank aan Pharrell Williams

Het wordt onderhand een beetje saai, maar ook ‘4x4’ is een nummer van de hand van Pharrell Williams. De alleskunner schreef en produceerde dit nummer. ‘4x4’ is ook terug te vinden op Cyrus’ album Bangerz. Net als Nelly’s vorige hit ‘Cruise’ is het een mix van country en hiphop geworden. Met ‘4x4’ blijft Pharrell hofleverancier van Mega Top 50-hits, deze week staan er maar liefst vijf composities van zijn hand in de lijst!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie