Brandon Flowers komt in 2015 met nieuw soloalbum

  1. Nieuwschevron right
  2. Brandon Flowers komt in 2015 met nieuw soloalbum

Brandon Flowers heeft bevestigd dat hij bezig is met een nieuw soloalbum. Dat zei de frontman van The Killers in het tijdschrift NME.

Het eerste soloalbum van Brandon Flowers kwam in 2010 uit. Flamigo kwam in september van dat jaar op nummer 4 binnen in de Album Top 100 en zakte daarna weer richting de uitgang. Uiteindelijk hield het debuutalbum van Flowers het dertien weken vol.

Flamingo

Van Flamingo bereikte twee tracks de Mega Top 50. Voorloper van dat album was de single 'Crossfire'. Dat nummer stond in augustus op nummer 12 in de lijst en ging er halverwege november na vijftien weken pas weer uit. Opvolger 'Only The Young' werd niet zo'n grote hit. Na vier weken Mega Top 50 verliet het nummer de lijst alweer met nummer 17 als hoogste notering.

Rechtshaid

Op zijn nieuwe album werkt de zanger samen met producer Ariel Rechtshaid. Die werkte eerder samen met de zusjes van Haim en met Vampire Weekend. Het album is nog niet af, maar de zanger is er wel 'enthousiast' over.
Zijn tweede album is niet zo gefocust op zijn hometown Las Vegas als zijn debuutalbum Flamingo. “There's only a little bit of Vegas in there”, zei hij tegen het tijdschrift.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie