Taylor Swift hoogste nieuwe op #27 in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift hoogste nieuwe op #27 in Mega Top 50

Taylor Swift is in het verleden lang niet altijd succesvol geweest in de liefde. Ze had verschillende relaties, onder andere met John Mayer, Jake Gyllenhaal en Joe Jonas. Eén van haar mislukte romances was de inspiratie voor "We Are Never Ever Getting Back Together" en dat is de hoogste nieuwe in de Mega Top 50 op #27!

In de Verenigde Staten is Taylor Swift één van de populairste artiesten. Volgens het magazine Billboard mocht ze zich in 2011 de meest verdienende zangeres noemen en met haar verkoopaantallen overtreft ze met gemak Rihanna of Lady Gaga. Maar hoe succesvol ze ook is in Amerika, in Nederland gaat het nog niet heel goed met haar carrière. Ze scoorde solo één hit met "Love Story", die in 2007 tot #9 kwam in de Mega Top 50. Drie jaar later haalde ze samen met John Mayer de lijst, want ze zong een paar zinnetjes mee op "Half Of My Heart" die #10 haalde.

"We Are Never Ever Getting Back Together" staat op 'Red', het vierde album van Taylor Swift dat op 22 oktober zal verschijnen. Het nummer is geproduceerd door onder andere Max Martin, die in het verleden ook achter de knoppen zat bij de grootste hits van Britney Spears, Five, The Backstreet Boys en P!nk. Het aantal notering van Max Martin in de Mega Top 50 is inmiddels ontelbaar, Taylor Swift staat met "We Are Never Ever Getting Back Together" op drie.

Veel nieuwe binnenkomers

Naast Taylor Swift waren er nog zeven andere binnenkomers. Eén van hen was David Guetta, die na het succes van "Titanium" wederom met zangeres Sia samenwerkte. Hun nieuwe single "She Wolf (Falling To Pieces)" is nieuw op #34. Op #38 komt "Pound The Alarm" binnen van Nicki Minaj en op #40 staat "Bom Bom" van Sam And The Womp. Die track werd ontdekt door Rob Stenders, die tijdens de Olympische Spelen voor 3FM op de Oranjecamping in Londen stond. Daar was "Bom Bom" al een hit en nu dus ook in de Mega Top 50.

Over de Olympische Spelen gesproken... Muse bracht in juli de single "Survival" uit, wat het anthem van het sportevenement was. Hij kwam tot #13 in de lijst, maar hield het uiteindelijk slechts vijf weken vol. Nu is "Madness" uit en die track komt binnen op #42. Op #47 staat "Don't You Worry Child", wat best wel eens de afscheidssingle van de Swedish House Mafia zou kunnen zijn. Ilse DeLange scoort haar achttiende hit met "Winter Of Love", die staat op #48. En tot slot Cash Cash, de Amerikanen die geïnspireerd door de King Of Pop het nummer "Michael Jackson (The Beat Goes On)" maakten. Zij zijn nieuw op #49.

De binnenkomers op Spotify

Ster advertentie
Ster advertentie