36 bezoekers Avicii-show opgenomen in ziekenhuis

  1. Nieuwschevron right
  2. 36 bezoekers Avicii-show opgenomen in ziekenhuis

Bij een show van Avicii in Boston gingen zo'n 36 partygo'ers niet lekker. Zij zijn opgenomen in het ziekenhuis.

Vanuit verschillende Amerikaanse bronnen is bekend geworden dat er bij een show van Avicii in de TD Gardens in Boston 36 tot 38 mensen zijn opgenomen in het ziekenhuis. De reden dat deze feestgangers (grotendeels tieners) medische hulp nodig hadden was het gebruik van alcohol en drugs en door uitdroging.

Het lijkt mee te vallen

De klachten lijken achteraf redelijk mee te vallen, maar de schik zat er behoorlijk in toen er minimaal vijf (er zijn ook meldingen van vijftien) ambulances ter plekke aankwamen. Michael Bosse van de hulpdiensten van het evenement vertelt dat er 50 mensen zijn behandeld, waarvan er 36 zijn meegenomen naar het ziekenhuis. Er zijn geen doden gevallen, want de hulpdiensten waren er snel bij.

Bosse zei ook dat mensen wel onder invloed het evenement naar binnen moesten zijn gekomen. Binnen gold namelijk een limiet van één biertje per persoon. Wel een opmerkelijk iets, als reporter Tim Caputo meldt dat er 'overal kots lag'.

Reactie Avicii

Ook Tim Bergling (Avicii) schok van de berichten. Hij twitterde dat hij hoopt dat het goed gaat met de behandelde mensen en hun families.

Ster advertentie
Ster advertentie