Baskerville & Blaudzun - ‘Gun For Hire’

  1. Nieuwschevron right
  2. Baskerville & Blaudzun - ‘Gun For Hire’

Het Haarlemse duo Baskerville brengt volgende maand (4 oktober 2013) zijn tweede album getiteld Strongroom uit. Ze namen de elf tracks op het album op in een oude bankkluis die tegenwoordig dienst doet als hun studio; vandaar de albumtitel. Thijs van der Klugt en Bart Possemis, de twee heren die samen Baskerville vormen. werkten voor Strongroom samen met een aantal gastvocalisten waaronder Bart van Liemt van The Sheer, Torre Florim van De Staat, Tesse Douwstra van Orlando, Mathias Janmaat van Bombay Showpig en Johannes Sigmond. Die laatste is beter bekend als Blaudzun. Met hem maakten ze 'Gun For Hire' en dat is tevens de tweede single geworden.

Blaudzun schreef de tekst van 'Gun For Hire' vertelde Bart gisteren (2 september 2013) aan collega Roos van 3voor12. "Toen Blaudzun met de tekst kwam, toen viel die track helemaal. Dat was echt te gek." Het liedje gaat over een bankoverval. "Het gaat niet over een bepaalde bankroof, maar meer over het dilemma van de rover," aldus Bart.

'Gun For Hire' is nog zo nieuw, dat die nog niet op internet te vinden is. Beluister de single vanavond (3e plaat na achten) tijdens MetMichiel en laat Michiel hieronder weten wat je er van vindt en welk cijfer jij hem geeft!

Ster advertentie
Ster advertentie