Album Special Franz Ferdinand - Right Thoughts...

  1. Nieuwschevron right
  2. Album Special Franz Ferdinand - Right Thoughts...

In deze 3-delige Special alles over Right Thoughts, Right Words, Right action, het comebackalbum van Franz Ferdinand.

Je kan het niet gemist hebben als je veel 3FM luistert, want de nieuwe Franz Ferdinand 'Love Illumination' was al megahit en kwam heel veel voorbij. Franz Ferdinand is terug, met album nummer vier. Right Thoughts, Right Words, Right Action heet het album dat eind augustus verschijnt. Deze week hoor je alles over dit nieuwe album van de Schotse rockers.

Album Special Franz Ferdinand - deel 1

Deel 1 kwam maandag 5 augustus 2013 voorbij in de uitzending. Daarin vertelt Alex Kapranos over het nieuwe album van de band dat eraan komt en waarom het even duurde voor het er was. Beluister het hieronder terug!

Album Special Franz Ferdinand - deel 2

In deel 2 vertellen Alex en bandmaat Bob hoe ze hun mojo terugvonden om een nieuwe plaat te maken. De eerste drie albums volgden elkaar snel op, met tours om de wereld die steeds groter en langer werden. Dus voor de handen uit de mouwen gingen voor nummer vier moesten de heren eerst eens even bijkomen.

Album Special Franz Ferdinand - deel 3

In het derde en laatste deel over Right Thoughts, Right Words, Right Action, dat ondanks bijdragen van Peter Bjorn and John rocker Bjorn Ytting en dance producer Todd Terje, nog steeds heel erg klinkt als…Franz Ferdinand.

Ster advertentie
Ster advertentie