Check de St. Paul mixtape van 22 maart 2013

  1. Nieuwschevron right
  2. Check de St. Paul mixtape van 22 maart 2013

Speeldozen, een Suit een Lady, one way or another zitten ze er allemaal in! Check de nieuwste Mixtape van huis-DJ St. Paul!

Tracklist:


Torre Florim & Roos Reebergen - 'Discotheek'
Sinkane - 'Runnin''
Daft Punk vs Justin Timberlake - 'Suit And Commercial'
Modjo - 'Lady'
3FM Sweep
Rustie - 'Slasherr'
Keys N Krates - 'Treat Me Right'
Blondie - 'One Way Or Another'

St. Paul verklaart zijn mix:

"Hoe fijn is het om de Mixtape te kunnen beginnen met het vervolg op de Speeldoos. Torre (De Staat) en Roos (Roosbeef) interviewden een acteursgroep met een verstandelijke handicap en schreven een aantal liedjes geinspireerd op de antwoorden. Discotheek is mijn favoriet. Sinkane doet het dan weer goed in die discotheek. Ik ben blij dat ik op het Motel Mozaique Festival met hem mag draaien. Runnin' is zijn hit en de opmaat naar een fraaie mash up die ik vond op het net. Wat doet die Daft Punk beat het goed met de acapella van Justin Timberlake zeg! Modjo keek alles een beetje af van Daft Punk en kan er ook nog wel bij dacht ik zo. Beter goed gejat dan slecht verzonnen. Lady blijft een klassieker.

Na de sweep de overtreffende trap, als je begrijpt wat ik bedoel. Rustie heeft net een single uit met een dubbele a kant. Slasherr is de winnaar op de dansvloer. Daar kan eigenlijk maar één nummer overheen, Hudson Mohawke draait 'm veel in zijn sets, de trap-hit van het moment Treat Me Right van Keys N Krates. Dat brengt ons bij de finale en omdat de gitaarpop een beetje ontbreekt in deze mix is het laatste woord aan -jaaaa- Blondie.

Ga je mee naar mijn discotheek?

St. Paul"

Meer St. Paul:

- Alle St. Paul Mixtapes op een rij
- St. Paul's eigen site
- Volg St. Paul op twitter

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie