Just Blaze and Baauer – 'Higher' ft. Jay Z

  1. Nieuwschevron right
  2. Just Blaze and Baauer – 'Higher' ft. Jay Z

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Higher' is de nieuwe single van producers Just Blaze en Baauer met vocalen van niemand minder dan Jay Z. De beroemde film- en videoregisseur Nabil (ook verantwoordelijk voor de trippy video van Arctic Monkeys 'Why'd You Only Call Me When You're High') maakte er een bijzondere korte film bij. Check hem hierboven!

Just Blaze is een hele bekende naam in de hiphop scene. Hij produceerde tracks voor grote namen als Dr. Dre, Kanye West en is het meest bekend van de tracks die hij voor Jay Z produceerden. Wat ook de bijdragen van Jay Z verklaart. Baauer werd in een klap bekend doordat zijn track 'Harlem Shake' viral ging. De twee producers kennen elkaar weer via een gemeenschappelijke vriend die ze aan elkaar voorstelde. Dat resulteerde uiteindelijk in de single 'Higher'.

Baauer onthulde recent dat hij nog geen cent heeft verdient aan 'Harlem Shake' vanwege gedoe rondom de rechten op de samples die hij heeft gebruikt. Wie weet wordt dit weer een hit en lukt het hem met deze samenwerking wel om zijn bankrekening wat kan spekken. Wat denk jij, is 'Higher' hitmateriaal?

Ster advertentie
Ster advertentie