VIDEO: Maaike Ouboter in de Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. VIDEO: Maaike Ouboter in de Mega Top 50

Maaike Ouboter was zaterdag te gast in de Mega Top 50. Ze speelde live haar liedje 'Dat Ik Je Mis' en ontving uit handen van Bart Arens de Mega Top 50 #1 Award.

Hoe snel kan een carrière gaan... Anderhalve week geleden was Maaike Ouboter te zien in De beste singer-songwriter van Nederland, waar ze haar liedje 'Dat Ik Je Mis' zong. Ze wist Giel Beelen, Eric Corton en Miss Montreal tot tranen te beroeren en ook veel kijkers hielden het niet droog. In korte tijd was de 21-jarige zangeres trending topic op sociale media als Twitter en Facebook. Direct na de uitzending was 'Dat Ik Je Mis' te downloaden, iets dat massaal werd gedaan.

Vorige week kwam Maaike daardoor op nummer 1 binnen in de Mega Top 50. Ze hoorde het nieuws toen ze op vakantie in Venetië was. Deze week bleef 'Dat Ik Je Mis' bovenaan staan en kwam Maaike Ouboter langs in de studio van 3FM. Ze vertelde over de bizarre tijd die ze meemaakt en ze speelde haar liedje live in de Mega Top 50. Na haar optreden werd ze door Bart Arens verrast met een Mega Top 50 #1 Award.

Beluister: Bart en Maaike Ouboter bellen Nielson (8 juni)
Beluister: Maaike Ouboter zingt 'Dat Ik Je Mis' live
(8 juni)
Lees ook: Maaike Ouboter blijft op #1 in Mega Top 50
(8 juni)
Lees ook: Maaike Ouboter nieuw op nummer 1 in België (7 juni)
Lees ook: Maaike uit DBSSW binnen op 1 in de Mega Top 50 (31 mei)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie