Giel Beelen deed de Mega Top 50 met Kensington live

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel Beelen deed de Mega Top 50 met Kensington live

Een bijzondere Mega Top 50 zaterdagmiddag op 3FM, want de lijst werd gepresenteerd door Giel Beelen in het kader van zijn radiorecord! Hij ontving onder andere Kensington.

Hiep hiep hoera voor Giel! Vandaag bestaat zijn ochtendshow op 3FM namelijk precies tien jaar. Hij viert het jubileum met een 190 uur durende marathon om zo uiteindelijk het wereldrecord radio maken in handen te krijgen. Maar Giel krijgt het record niet zomaar. Zo mag hij het pand van 3FM niet verlaten, zit slapen er nauwelijks in, moet elke plaat af- of aangekondigd worden en zal hij tijdens interviews elke minuut iets moeten zeggen.

Giel deed de Mega Top 50

Als onderdeel van zijn marathon presenteerde Giel ook de Mega Top 50. Hij zat inmiddels op dag 6 van zijn marathon, maar toch ging aftellen van 50 naar 1 nog altijd prima. Hij kreeg dan ook een bijzondere lijst voor zijn kiezen. Zo kwamen er albumtracks binnen van The Common Linnets en Michael Jackson, steeg 'Love Never Felt So Good' van Michael Jackson & Justin Timberlake naar nummer 7 en keerde 'Calm After The Storm' van The Common Linnets terug op nummer 1.

Kensington akoestisch

Tijdens de Mega Top 50 kreeg Giel bezoek van Casper en Eloi van Kensington. Zij staken hem een hart onder de riem met een prachtige akoestische versie van hun hit 'Streets'. Die track blijft deze week staan op nummer 15 in de lijst.

Ster advertentie
Ster advertentie