Will.I.Am & Britney Spears achtste week op #1

  1. Nieuwschevron right
  2. Will.I.Am & Britney Spears achtste week op #1

Er komt voorlopig nog geen einde aan het succes van 'Scream & Shout' van Will.I.Am & Britney Spears. De single is namelijk voor de achtste week de #1 in de Mega Top 50!

In week 51 van 2012 klom 'Scream & Shout' naar de bovenste plek van de lijst en sindsdien is hij er niet meer vanaf gekomen. En dat terwijl de concurrentie zwaar was, bijvoorbeeld van de kortstondige hype 'Het Kuikentje Piep' of Pinks samenwerking 'Just Give Me A Reason' met Nate Ruess. De grootste bedreiging voor de koppositie komt op dit moment waarschijnlijk van 'Thrift Shop'. De track van Macklemore, Ryan Lewis & Wanz stijgt in de tweede week Mega Top 50 maar liefst van 25 naar #3!

Nieuwe binnenkomers

De hoogste nieuwe is deze week in handen van Duke Dumont & A*M*E; zij komen met de 3FM Megahit 'Need U (100%)' binnen op #25. Andere nieuwe tracks in de lijst zijn 'Warrior//Worrier' van Outlandish op #43, 'De Nacht Voorbij' van Gerard Joling op #45, 'Play Me' van Johannes Rypma op #47 en 'Holes' van Passenger op #49.

Zeroes Request

De Mega Top 50 van deze week is niet op 3FM te horen vanwege Zeroes Request. Daarom draait Bart Arens de populairste 3FM Megahits uit de zeroes.

Ster advertentie
Ster advertentie