'Prayer In C' derde week op #1 in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Prayer In C' derde week op #1 in Mega Top 50

'Prayer In C' van Lilly Wood & The Prick is op dit moment nog altijd de grootste zomerhit van dit jaar in de Mega Top 50. De Robin Schulz-remix blijft deze week wederom op nummer 1 staan.

En dat is drie voor ‘Prayer In C’. Lilly Wood & The Prick gaan voor de derde week aan kop in de Mega Top 50. Ze komen daarmee al aardig in de buurt van de meest succesvolle Franse nummer één-hit tot nu toe. En dat was tevens de voorlaatste Franse charttopper, die van Lucenzo en Don Omar. Drie jaar geleden stond hun ‘Danza Kuduro’ vijf weken aan kop.

Geen concurrentie

Misschien gaat ‘Prayer In C’ de komende weken ‘Danza Kuduro’ nog wel voorbij, want echte concurrentie is nog op afstand. De top 4 is voor de derde achtereenvolgende week precies hetzelfde. Daarachter komt MAGIC! met ‘Rude’ dichterbij vanaf 9, maar de bovenste plek zit er volgende week waarschijnlijk nog niet meteen in voor de Canadezen.
Buiten de top 10 komen Ariana Grande en Zedd aangestormd met ‘Break Free’. Een sprong van 37 naar 11 is indrukwekkend, maar ook zij zijn nog een flink stuk van de top verwijderd.

Check hier de hele Mega Top 50 van deze week in Spotify

Ster advertentie
Ster advertentie