Nieuw: Justin Timberlake 'Not A Bad Thing'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw: Justin Timberlake 'Not A Bad Thing'

Justin Timberlake komt deze maand twee keer voor een concert naar Nederland en hij is ook nu al nieuw in de Mega Top 50! 'Not A Bad Thing' staat op nummer 42.

Iemand die de top 10 inmiddels al door en door kent is Justin Timberlake. Van zijn voorgaande negentien Mega Top 50-hits bereikten er maar liefst elf de bovenste tien. Één daarvan klom zelfs door tot de eerste plek; dat was ‘4 Minutes (To Save The World)’, dat Timberlake samen opnam met Madonna en Timbaland. In 2008 ging de track vier weken aan de leiding.

Vorig jaar bracht Justin in een maand tijd twee albums uit: The 20/20 Experience 1 en 2. Deel 1 bracht met ‘Suit & Tie’ en ‘Mirrors’ al twee hits voort en na ‘Take Back The Night’ is nu ook het tweede deel van The 20/20 Experience van een tweede hitnotering voorzien: ‘Not A Bad Thing’ debuteert in de Mega Top 50 op plaats 42. Op het nummer komt Timberlake opnieuw Timbaland tegen, want Timbaland produceerde het nummer en is een van de componisten.

‘Not A Bad Thing’ is al in twee landen in de top 10 gesignaleerd. In Nieuw-Zeeland klom het nummer tot een zesde plaats en in Oekraïne kwam het tot acht. Goed om te zien dat ze daar ook weer aandacht voor muziek hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie