De St. Paul mixtape van 2 augustus 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. De St. Paul mixtape van 2 augustus 2012

Remixen in de mix en een track uit 1955 in één tape? Yip, ook dat is St. Paul! Check zijn nieuwste Mixtape van donderdag 2 augustus!

De tracklist:

Storm Queen - 'Let's Make Mistakes'
Gotye - 'Learnalilgivinanlovin (Passion Pit Remix)'
Santigold - 'The Keepers (Duke Dumont Pour L'Homme Remix)'
3FM Sweep
Tennessee Ernie Ford - '16 Tons' (uit 1955!!)
Lost & Benton - 'Yip Yip Yip'
TNGHT - 'Higher Ground'
Two Door Cinema Club - 'Sleep Alone'
Joy Division - 'Love Will Tear Us Apart'

St. Paul verklaart zijn mix:

"Waar waren we met zijn allen dat we die belachelijk aanstekelijke remix van het eerste hitje van Gotye door Passion Pit niet opgepikt hebben?

Naja, fouten, Storm Queen moedigt ze aan en ik ga de producer achter dit project (Morgan Geist) niet tegen spreken hé. Dan ook maar gelijk de handen in de lucht op advies van Santigold. Duke Dumont heeft twee remixen gemaakt van The Keepers, eentje voor de vrouw en eentje voor de man. Die laatste is een bom op iedere dansvloer.

Na de sweep even gas terug met een hele oude tune die weer een beetje bekendheid geniet door de serie Mad Men. Wanneer je de handclaps van Tennessee Ernie Ford 'loopt' zit je op een dubstep tempo en thema. Lost & Benton weten daar wel raad mee, als ook TNGHT. Het vehikel van Hudson Mohawke en Lunice heeft met Higher Ground op dit moment misschien wel de grootste kraker in mijn sets. Dan naar de pop. Want ook Two Door Cinema Club mocht niet ontbreken. Wat geweldig dat hun zanger gewoon voorbij kwam tijdens de ceremonie van de Olympische Spelen. Zo'n groot evenement zo muzikaal houden dat kan volgens mij alleen maar in Groot-Brittannië. Om dat te vieren eindigen we deze Mixtape met de beste (Britse) popsong ooit: Love Will Tear Us Apart!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het was weer een eer,

St. Paul"

Meer St. Paul:

- Alle St. Paul Mixtapes op een rij
- St. Paul's eigen site
- Volg St. Paul op twitter

Ster advertentie
Ster advertentie