Zeroes Night op Nederland 3

  1. Nieuwschevron right
  2. Zeroes Night op Nederland 3

De Zeroes Request week kreeg dit jaar ook een spin-off op televisie. Samen met Roosmarijn, Giel en Gerard presenteerde ik op 11 februari de 3 On Stage: Zeroes Night. Bekijk de uitzending terug!

We maakten met z'n vieren in de Zeroes Request week naast radio ook een televisieprogramma over de muziek uit de jaren nul. We lieten je in 3 On Stage; Zeroes Night verrassende concerten zien, er kwamen nooit eerder vertoonde interviews voorbij, we haalden festival herinneringen op en ook de videoclips uit die tijd ontbraken die avond niet.

Bekijk de uitzending terug:

Wat zijn jouw Zeroes herinneringen?

Wat zijn jouw tofste, meest bijzondere muzikale herinneringen waar jij graag beelden van wil terugzien tijdens de Zeroes Night op tv? Stond jij bijvoorbeeld in 2001 op Lowlands te genieten van een superstrak optreden in een kleine tent, en had je pas jaren later door dat je door Muse was weggeblazen? Of is er een videoclip van een van je helden die je heel graag nog een keer wil zien?

Maak je Zeroes Playlist

Kom vast in de zeroes stemming met je eigen favoriete tracks uit die tijd. Dat kan heel makkelijk door een Zeroes playlist te maken op 3FM.nl/zeroes!

3FM Zeroes Request; vrijdag 10 tot en met 17 februari 24 uur per dag op 3FM.

3 On Stage: Zeroes Night; in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 februari 2012 van 23.00 tot 02:00 uur op Nederland 3, NTR.

Ster advertentie
Ster advertentie