One Direction miljard keer gestreamd op Spotify

  1. Nieuwschevron right
  2. One Direction miljard keer gestreamd op Spotify

Het is One Direction gelukt om een miljard keer gestreamd te worden op Spotify. De boyband is de tweede Britse artiest die dat aantal haalt.

Het gaat One Direction voor de wind. Afgelopen weekend scoorden ze hun derde nummer 1-album in het Verenigd Koninkrijk (en de tweede in Nederland) en nu zijn al hun liedjes in totaal een miljard keer gestreamd op Spotify. Volgens de muziekdienst staat alle afgespeelde muziek van de boyband gelijk aan vijfduizend jaar onafgebroken muziek. Dat zijn nogal wat uurtjes…
One Direction is de tweede Britse artiest die het lukt om meer dan een miljard keer gestreamd te worden in Spotify. Twee maanden geleden was het de muziek van Calvin Harris die zo vaak afgespeeld werd op het muziekplatform.

'Story Of My Life'

De meest gestreamde track van One Direction is ‘Story Of My Life’. Het nummer is afkomstig van hun voorgaande album Midnight Memories. Debuutsingle ‘What Makes You Beautiful’, ‘Best Song Ever’, ‘Little Things’ en ‘Kiss You’ maken de top 5 van meest geluisterde nummers in Spotify compleet.
Vorige week bracht de band hun nieuwe en vierde album FOUR uit. Ook de nummers van dit album zullen wel bijzonder vaak gestreamd gaan worden de komende tijd. Op naar de twee miljard dus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie