Nieuw: OneRepublic 'Love Runs Out'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw: OneRepublic 'Love Runs Out'

Ryan Tedder is niet alleen succesvol als songwriter en producer, ook met zijn eigen band OneRepublic gaat het erg lekker. Met 'Love Runs Out' komen ze binnen op nummer 40!

‘Counting Stars’ was een grote klapper voor OneRepublic in de Mega Top 50. Hun vorige hit bereikte in februari de derde plaats en staat deze week, na ruim een half jaar, nog altijd op een 33e plek genoteerd. Hoog tijd dus voor een nieuwe single en dat is ‘Love Runs Out’. Net als ‘Counting Stars’ is het nummer afkomstig van het album Native. Hiertussendoor verscheen nog een ander nummer op single, ‘Something I Need’. Dat is echter ondergesneeuwd vanwege het succes van ‘Counting Stars’; in Nederland hebben we die track dus gewoonweg overgeslagen.
Volgende week kan ‘Counting Stars’ de langstgenoteerde OneRepublic-track in de Mega Top 50 worden, wanneer het de 28 weken van ‘Good Life’ uit 2011 evenaart. De grootste hit voor Ryan Tedder en zijn mannen blijft echter nog altijd hun debuuthit: ‘Apologize’ kwam in 2007 tot een tweede plaats.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie