Mister and Mississipi @ Eurosonic Noorderslag

  1. Nieuwschevron right
  2. Mister and Mississipi @ Eurosonic Noorderslag

29 januari presenteert Mister and Mississippi haar tweede album 'We only part to meet again'. Voorzien van strijkers en blazers presenteerde de band op Eurosonic Noorderslag nummers van dit nieuwe album. Volgens eigen zeggen is het nieuwe album steviger, volwassener en is de band gegroeid in geluid.

Na het grote succes van hun debuutalbum 'Mister and Mississippi' staat de band aan de vooravond van de release van hun tweede album. Met een inmiddels uitverkochte release-show zijn de verwachtingen hoog. Gewapend met blazers en strijkers heeft de band op Eurosonic deze verwachtingen meer dan waar gemaakt.
Het nieuwe album waar thema's als afscheid, hoop en verwachtingen de rode draad voeren neemt je mee op de bekende melancholische Mister & Mississippi sound. De blazers en strijkers maken het geheel compleet, al laat de band ook in een intieme 3 on Stage setting weer perfect zien hoe groot zij zijn door klein te spelen.

Voorafgaand aan het 3 On Stage optreden sprak Amber Roner met gitarist Danny van Tiggele. Luister hier het hele interview.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie